Buitenhaarden

 

Tuinhaarden op gas

 

Wat is er gezelliger dan met vrienden of familie lekker lang buiten te zitten? Dit met de sfeer van een houtkachel, maar zonder het werk en de stank (voor de buren). De meeste van onze gashaarden ontwikkelen voldoende warmte zodat u op de wat frissere zomeravonden toch nog gezellig buiten kunt blijven zitten.

 

De haard of kachel van uw dromen online gevonden? Of bent u er nog niet helemaal uit en heeft u behoefte aan advies op maat? Zet dan de volgende stap en breng een bezoek aan het Experience Center van HAVÉ Verwarming. Op 1.200m² brandt het mooiste en meest complete assortiment kachels, haarden en schouwen in Europa. Laat u inspireren en ervaar het zelf!

Vaker buiten met een tuinhaard op gas

 

De trend is gezet. Steeds vaker is de tuin een verlengstuk van de woning. We zitten vaker en langer buiten. Door met een gashaard te werken kunt u vaker naar buiten. Lekker buiten eten!

Tuinhaard op propaan of aardgas

 

Bij de meeste van onze tuinhaarden op gas kunt u kiezen of u met flessen gas wilt werken of met het standaard aardgas. Wanneer u een buitenhaard bestelt, kunt u aangeven wat de gewenste gassoort is. De haard wordt daarop aangepast. Ook zijn er zogenaamde buiten-gasstopcontacten beschikbaar. Het voordeel is dat u niet meer met flessen hoeft te sjouwen en het is goedkoper dan flessen gas.

Verschillende variaties tuinhaarden op gas

 

Tuinhaarden op gas hebben we in verschillende variaties. Zo hebben we ze mobiel, met wielen zodat u ze bijvoorbeeld op elke gewenste plek kunt rijden onder uw veranda. Ook zijn er modellen die ingebouwd kunnen worden en is er een doorkijk variant die als garden divider te gebruiken is. Daarnaast zijn er modellen die voornamelijk ter decoratie en gezelligheid dienen.

Type en soorten gashaarden:

 

Naast tuinhaarden op gas, zijn gashaarden bij HAVÉ Verwarming in vele soorten en maten te verkrijgen. Zo zijn er vrijstaande gashaardeninbouw gashaardeninzet gashaarden en hangende gashaarden. Daarnaast zijn er meerdere opties om het vuur van de haard te bewonderen. We maken hierbij onderscheid in de volgende types:

 

Ontdek onze merken 

We verkopen naast gashaarden voor buiten ook andere sfeerhaarden (voor buiten) zoals houtkachelspelletkachels en elektrische haarden van merken zoals: Altech Charlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsenNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders

 


 

Over HAVE Verwarming.

 

Specialisten die gáán voor gezelligheid

Wij geloven dat gezelligheid bij de haard mensen gelukkiger maakt. Daarom hebben onze 35 collega’s niet alleen verstand van gezelligheid. Maar vooral van haarden en kachels.

Betrokkenheid

Al zo lang we bestaan, hechten we waarde aan duurzame relaties. Niet voor niets hebben we een landelijk, nog steeds groeiend netwerk van trouwe dealers. Die lange relaties en goede samenwerking zien we ook intern. We zijn trots op de grote betrokkenheid van onze medewerkers. Als er iets is dat HAVE uniek maakt, is dát het wel.

Hofleverancier

Betrokkenheid, een gezamenlijke passie en oog voor de lange termijn. Misschien is dat het geheim van 132 jaar HAVE Verwarming. Een geheim dat is bekroond met het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’.

Showroom

Ervaar de gezelligheid van een kachel of haard in onze 1.200 m² grote showroom waar we een prachtige collectie kachels en haarden brandend voor u hebben opgesteld.

Digitaal alvast een kijkje nemen? Loop ook eens door onze showroom met StreetView!

In onze showroom kunt u zonder afspraak terecht om ons rijke aanbod te bekijken en te bestellen. Wilt u advies van een van onze kachelexperts? Kom dan langs en wij helpen u de kachel of haard van uw dromen te vinden!

En de levering? Dat gebeurt via Debbe BV te Hilversum. Wel zo praktisch!

 

Graag tot ziens !

HAVE Verwarming
Hullerpad 34
6741PA Lunteren (Gemeente Ede

 


Neem direct contact met ons op.