Pelletkachels

 

 • MCZ Kachels

 

De volautomatische werking van de MCZ kachel zorgt voor een hoog gebruikersgemak. Dankzij de ingebouwde geluidsarme ventilatoren is er een snelle en gelijkmatige verspreiding van warme lucht.

De pelletkachels zijn verkrijgbaar in Air (warme lucht die vooraan blaast), Multi Air of Comfor Air (gekanaliseerde warme lucht vooraan en achteraan om meerder ruimtes te verwarmen) en Hydro (aansluiting als centrale verwarming).

Dankzij het ingebouwde ACTIVE – SYSTEM dat op alle MCZ kachels (met uitzondering van de Mercury) aanwezig is, zal uw pelletkachel altijd optimaal branden. Dankzij het active system gaat uw kachel zich aanpassen aan veranderende omstandigheden zoals de trek in de schoorsteen, zware of lichte pellets,…

 

Verschillende types van MCZ toestellen

 

 • Air modellen
 • Comfort air modellen
 • Hydro modellen

 

Overzicht van de verschillende technieken

 

 • Active system
 • Pellet box
 • Easy technologie
 • Oyster technologie
 • Relax technologie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 • ARTEL – ITALFUOCCO PELLETKACHELS

 

Warme lucht, Artel – Italfuocco Pelletkachel kenmerkt zich door de prijs / kwaliteit verhouding. De kwaliteit die je van een Italiaanse pelletkachel mag verwachten is vertegenwoordigd in de Artel – Italfuocco Pelletkachel. Artel – Italfuocco Pelletkachels worden met zorg gemaakt en steeds verder ontwikkeld. Voor de kleine portemonnee zijn er ook een modellen te verkrijgen met alle voorzieningen die u op een pelletkachel mag verwachten.

 

STOOKKOSTEN BESPARING

Ook geschrokken van uw gas jaarafrekening. Dan wordt het tijd om daar iets aan te doen. Met een pelletkachel of pellets CV ketel kunt u al snel een besparing, op uw stookkosten, realiseren van 40% tot 70%. Dat is nog eens goedkoop uw huis verwarmen.

 

Artel-Italfuocco pelletkachel modellen

De Artel-Italfuocco Pelletkachels zijn er in verschillende kleuren en vermogens. U kunt er van uit gaan dat u 1kw per 10m2 nodig heeft om goed te verwarmen.

Hulp nodig bij het kiezen van uw pelletkachel?

Als u hulp wenst bij het bepalen van het vermogen van uw warme lucht pelletkachel neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen adviseren met uw investering in uw pelletkachel.

 


 

Duroflame pelletkachels

 

Eigentijdse pelletkachels met een smaakvol design

 

Elegante pelletkachels van Hollandse bodem: de vernieuwende designkachels van Duroflame brengen de gezelligheid van vroeger naar het hier en nu. Tel daar de vele voordelen van een pelletkachel bij op en je weet: met een Duroflame kachel haal je duurzame én behaaglijke warmte in huis.

Duroflame kachels worden ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd in onze moderne pelletkachel fabriek in het Hoge Noorden van Nederland. Een plek waar creatieve, vooruitstrevende ambachtslieden dag in, dag uit met veel plezier schone, veilige en stille pelletkachels vervaardigen.

Door de hoge mate van verbranding en lage CO2-uitstoot zijn pelletkachels het duurzame alternatief voor een ieder die wil genieten van de aangename warmte van een open haard. De voordelen van een Duroflame pelletkachel:

 • Veel vermogen en tegelijkertijd zeer stil
 • Handig display, verborgen in pelletreservoir
 • Slimme timerfunctie en weekinstelling

 


 

Edilkamin

 

EDILKAMIN bouwt hun verhaal ROND HET VUUR

Opgericht in 1963, heeft Edilkamin zich ontwikkeld tot één van de belangrijkste bedrijven in de sector.  50 jaar ervaring in state-of-the-art design met een capaciteit van 6 productie vestigingen in Italië en in het buitenland. In Italië is de verkooporganisatie opgebouwd uit een netwerk van erkende dealers. Edilkamin staat altijd naast zijn klanten, vanaf het moment waarop een product gekozen wordt tot en met de installatie ervan. De kachels, vuurhaarden en inbouwhaarden op pellets of hout verwarmen een of meer ruimtes door middel van kanalisaties. Met de pellet is automatische bediening van de verwarming mogelijk, hout is goedkoop, kan worden gevonden in de natuur en heeft de sfeer van de warmte van weleer.

 

Edilkamin kachels en haarden

 • pelletkachels
 • pelletketels
 • combikachels
 • houtkachels
 • fornuizen

Nordic Fire

 

Nordic Fire is een Nederlands bedrijf voor de verkoop van pelletkachels, houtkachels en kookfornuizen.
Men richt zich op de ontwikkeling van hoogwaardige kwaliteitskachels. De Nordic Fire kachels zijn ontwikkeld met jarenlange ervaring en vakmanschap. Het hoge rendement wordt bereikt door de voorverwarming van de regelbare secundaire en constante tertiaire verbrandingslucht. Door de volledige verbranding is er ook een minimale uitstoot van verontreinigde gassen en deeltjes. Een ruitventilatiesysteem zorgt ervoor dat de ruit van de houtkachel veel langer schoon blijft.

 

DE VOORDELEN VAN EEN NORDIC FIRE PELLETKACHEL

 • Rendement van 90% en hoger.
 • De stilste pelletkachel in zijn soort.
 • Vermiculite binnenwerk: dit verlengt de levensduur van de kachel.
 • Nordic Fire heeft een landelijk dekkend service netwerk.
 • Nederlandstalige bediending.
 • EDS systeem zorgt voor perfecte werking van de kachel in uw situatie.
 • De hoogste kwaliteit : 5 jaar fabrieks garantie

 

 


Ook voor onderhoud aan de pelletkachel's / houtkachel's kunt u bij ons terecht.

Mail voor de optie's.


Over HAVE Verwarming.

 

Specialisten die gáán voor gezelligheid

Wij geloven dat gezelligheid bij de haard mensen gelukkiger maakt. Daarom hebben onze 35 collega’s niet alleen verstand van gezelligheid. Maar vooral van haarden en kachels.

Betrokkenheid

Al zo lang we bestaan, hechten we waarde aan duurzame relaties. Niet voor niets hebben we een landelijk, nog steeds groeiend netwerk van trouwe dealers. Die lange relaties en goede samenwerking zien we ook intern. We zijn trots op de grote betrokkenheid van onze medewerkers. Als er iets is dat HAVE uniek maakt, is dát het wel.

Hofleverancier

Betrokkenheid, een gezamenlijke passie en oog voor de lange termijn. Misschien is dat het geheim van 132 jaar HAVE Verwarming. Een geheim dat is bekroond met het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’.

Showroom

Ervaar de gezelligheid van een kachel of haard in onze 1.200 m² grote showroom waar we een prachtige collectie kachels en haarden brandend voor u hebben opgesteld.

Digitaal alvast een kijkje nemen? Loop ook eens door onze showroom met StreetView!

In onze showroom kunt u zonder afspraak terecht om ons rijke aanbod te bekijken en te bestellen. Wilt u advies van een van onze kachelexperts? Kom dan langs en wij helpen u de kachel of haard van uw dromen te vinden!

En de levering? Dat gebeurt via Debbe Installatie & Loodgietersbedrijf te Hilversum. Wel zo praktisch!

 

Graag tot ziens !

HAVE Verwarming
Hullerpad 34
6741PA Lunteren (Gemeente Ede)
Tel: 0318-488600

 


Direct contact opnemen met ons.