CV Ketels.

 

  • Nefit verwarming

 

Een gerenommeerd en oer-Hollands merk. Het bedrijf achter het merk maakt sinds 2004 onderdeel uit van Bosch Thermotechnik, een van de divisies van het internationale Robert Bosch-concern.

Nefit beschikt over een zeer geavanceerd productiesysteem met alle aandacht voor kwaliteit. Bij de productie gelden net zulke strenge eisen als in de auto-industrie. HR-ketels worden als extra waarborg uitgebreid getest. Het individuele testrapport gaat met elk toestel mee in de doos.

Op dezelfde locatie in Deventer bevindt zich ook het Kenniscentrum. Hier wordt gewerkt aan duurzame oplossingen voor heel Europa. Meer dan zeventig specialisten onderzoeken en ontwikkelen er nieuwe systemen en warmteconcepten.

Nefi werkt intensief samen met de beste verwarmingsspecialisten van het land. Jaarlijks bezoeken trouwe Premium Partner installateurs & monteurs het trainingscentrum voor productvoorlichting, training en kennisuitwisseling.

Nefit dealers kunnen vertrouwen op uitgebreide ondersteuning vanuit de Nefit-organisatie. Een Nefit Dealer staat er nooit alleen voor. Dat biedt extra zekerheid voor zowel installateurs als eindgebruikers.

Wie kiest voor Nefit, kan altijd rekenen op goed persoonlijk advies en efficiënte, vakkundige dienstverlening.

 

 

  • Remeha verwarming

 

Waar staat de naam Remeha eigenlijk voor?

Om het antwoord te geven moeten we terug naar het begin van het bedrijf, naar de jaren ’20 van de vorige eeuw. In die roerige tijd begon Gerard van Reekum zijn eigen bedrijf: Van Reekum’s Metaal Handel. Aanvankelijk gestart als fietsenwinkel en vervolgens verkocht hij stalen buizen en fittingen aan de verwarmingsindustrie, zo’n dertien jaar later startte hij met de ontwikkeling van een gietijzeren cv-ketel voor antractietkolen.

Remeha heeft het grootste cv-laboratorium van Nederland, waar technische grenzen worden verlegd. Waar meer dan zeventig engineers werken aan de producten van morgen. Duurzame oplossingen waarmee ze de prestaties van alle producten verder kunnen verbeteren. 

Bij Remeha doen ze er alles aan om klanten optimaal comfort te bieden. Thuis en buiten de deur. Want de innovatieve en energiezuinige ketels van Remeha verwarmen heel wat huizen, hotels, scholen, zorginstellingen, sportclubs, kantoren en andere gebouwen.

Wist u bijvoorbeeld dat de Amsterdam Arena verwarmd wordt met ketels van Remeha.

Comfort is ook techniek waar je op kunt vertrouwen. Een cv-ketel die zelf aangeeft wanneer het tijd is voor onderhoud.

Wie kiest voor Remeha, kan altijd rekenen op goed persoonlijk advies en efficiënte, vakkundige dienstverlening.

 

 

  • Atag verwarming.

 

Is fabrikant en leverancier van hoogwaardige cv-toestellen en zonne-energiesystemen. Men bedient hiermee zowel de consumenten- als de zakelijke markt.

Naast Nederland worden de toestellen inmiddels in vele Europese landen verkocht. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Gelderse Lichtenvoorde waar ruim 200 medewerkers zich inzetten voor de ontwikkeling, fabricage, service en verkoop van de producten. Het bedrijf maakt deel uit van Ariston Thermo Group, een wereldspeler op gebied van verwarming en warmwaterbereiding.

Men heeft voortdurend de ambitie om dé vernieuwer te zijn in techniek, prestaties en design. Zij maakt het haar klanten, leveranciers en medewerkers zo aangenaam mogelijk door de innovatieve specialist te blijven in de ‘core’ business van ATAG: Hoog Rendementstechniek.

Daarmee heeft ATAG grote voorsprong ten opzichte van de concurrent op het gebied van het ontwikkelen, produceren en vermarkten van hoogwaardige verwarmingsproducten en diensten. Kortom, ATAG is ‘the best you can buy’.

Wie kiest voor Atag, kan altijd rekenen op goed persoonlijk advies en efficiënte, vakkundige dienstverlening.

 

 


Contactformulier voor al u vragen.