Bouw en Renovatie

 

Ook bouwkundig kunnen wij u van dienst zijn. Wij verzorgen o.a. renovatie, verbouw en/of nieuwbouw van woningen, aanbouwen, badkamers, dakkapellen, schoorstenen etc.

 

In geval van bouw- en overige aanneemwerkzaamheden werken wij samen met vaste onderaannemers waar wij al vele jaren goede ervaringen hebben. Het voordeel hiervan is dat wij door onze lange samenwerking heel goed op elkaar zijn ingewerkt. Met deze samenwerking kunnen wij kleine tot middelgrote verbouwingen, renovatie en nieuwbouw werkzaamheden voor u verrichten.

Het zo nauwkeurig mogelijk op elkaar afstemmen van de werken die deze vakmensen soms aansluitend of te gelijktijdig moeten uitvoeren is een zorg die uit uw handen genomen kan worden.

Bijvoorbeeld bij badkamer renovaties zijn er diverse specialismen actief. Een elektricien voor het de elektra voorbereidingen, een loodgieter voor het nodige leidingwerk ter voorbereiding van het te plaatsen sanitair , een timmerman voor o.a. plafonds, een stukadoor voor het stuken van wanden en plafonds, een tegelzetter voor het tegelwerk, de loodgieter en elektricien wederom voor het afmonteren van het sanitair en schakelmateriaal en uiteindelijk een kitter om op professionele wijze de naden vakkundig af te kitten.

Om deze mensen allemaal op elkaar af te stemmen vereist nogal wat organisatie, wij nemen graag deze zorg uit uw handen.

 

Wij staan u graag persoonlijk te woord, bij u thuis, uw bedrijf of bij ons op het

kantoor en voorzien u graag van advies en een vrijblijvende prijsopgave.(Hier een aantal foto's en filmpje van onze laatste projecten.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Direct meer info aanvragen.

 

Wij staan u graag persoonlijk te woord, bij u thuis, uw bedrijf of bij ons op het kantoor en voorzien u graag van advies en een vrijblijvende prijsopgave.