Dakbedekking en dakgoten

 

Veel verzekeraars eisen tegenwoordig om de afwerkingen van daken met name nabij gevels en doorvoeren zonder open vuur te verwerken.

Wij passen deze veiligere werkmethode al jaren toe.

Bepaalde dakbedekking systemen kunnen wij, onder andere, door middel van föhnen verkleven, ook het koud verkleven behoort tot de mogelijkheden.

Deze dakbedekkingen zijn tevens van een zeer hoogwaardiger kwaliteit en heeft hierdoor gemiddeld een twee maal langere levensduur verwachting dan een conventionele dakbedekking. Er is een keuze uit vele soorten dakbedekkingen zoal o.a. bitumineus, kunststof, zink, koper etc.. Sommige situaties vereisen een specifieke soort dakbedekking, wij kunnen voor u bepalen welke de juiste zijn.

 

 

 

Onderhoud daken

 

Vanzelfsprekend dienen daken & goten ook onderhouden te worden. Deze materialen staan continu onder een zware belasting door bijvoorbeeld bladeren, zonnewarmte, regen, vorst, hagel en sneeuw.

Het is natuurlijk ten alle tijden aan te bevelen om periodiek controle uit te laten voeren en niet wachten tot het te laat is. Een lekkage kan al langer sluimeren zonder dat u er weet van heeft.

Als u periodiek door een vakman uw daken en goten laat nazien dan beperkt u niet alleen het risico op een lekkage, maar ook op de gevolgschade van een lekkage.

Verder kunt u ook bij ons terecht voor het verwerken of onderhouden van bepaalde metalen zoals zink, koper, lood, etc.. Bijvoorbeeld de loodloketten van gevels & schoorstenen, de goten & hemelwater afvoeren, metalen dakbedekking systemen etc..

Wij zijn o.a. ook lid van Techniek Nederland.

 
Direct een prijsopgave aanvragen.